Conservatori de Barcelona

Del 22 al 29 d’Agost de 1999 hi ha hagut un curs d’especialització, hi que va tenir com a cloenda un concert dels deixebles del professors: CLAUDI ARIMANY, MARIA ANTÒNIA CASAS, EVGUENI GRATCH I PETER THIEMANN.

El dissabte dia 28 d’Agost hi va haveri la cloenda d’aquest curs amb un programa força atapait. Vàren començar amb l’apartat de violí interpretan Capritxo n.º 20 de N. Paganini de la mà de Cesar Salinas i Scherzo Tarantela Op. 16 de H. Wieniawski pel violinista Maurici Dalmau. En l’apartat de flauta Maite Guarino, Elena Nieto i Antonio Riera ens vàren interpretà: Trio per a tres flautes Op. 87 de L. Beethoven amb tres moviments: Al-legro, Adagio i Minuetto. Van continuar amb Duo per a dos flautes de L. Beethoven interpretan amb dos moviments: Al-legro i Minuetto Clara Gadea i Elena Nieto. En l’apartat de piano Luana Cuenca ens va oferir l’Impromptu Op. 90 n.º 2 de F. Schubert i Esther Subirà la Dansa del foc de M. Falla. I en l’apartat de violoncel i amb l’Albert Gimenez com a pianista acompanyant Joan Palet ens va deleitar amb una Sonata per piano i voloncel Op. 102 n.º 1 de L. Beethoven, per després seguir amb Peces de Fantasia Op. 73 de R. Schumann interpretades per el violoncelista Marc Renau, per acabar amb Concert en Re menor, 1.er moviment de E. Lalo per el violoncelista Robert Brufau.

Això va ésser la cloenda que els alumnes del Conservatori de Barcelona ens vàren venir a mostrar a l’Esglèsia de Santa Maria dels Turers de Banyoles dins el VI Curs d’Especialització Musical.

Una resposta a “Conservatori de Barcelona”

  1. josep subirana subirana Diu:

    hola soc al xicot de la Clara Gadea era per si teniu fotos del concert per enviarmales gracias