PROJECTE “GERTRUDIS”

Una troballa és la de aquesta cantant cubana anomenada Elena “Manelain” Alexander Matos que conjuga el cant amb les seves creençes religioses, la religió afrocubana.

Reflexió particular i personal a modo de pensament: Si no hay muertos, no hay vivos, no hay Santos y… Si no hay santos no hay en quien adorar, ni en quien confiar. Por lo tanto, si estan todos ¡Todo está!.

El projecte “Gertrudis” recull amb forma de cd. IYAMI que en llenguaje “yoruba” significa Madre mia i es el llenguaje que fan servir la religió afrocubana. Aquestes peçes: Drume negrita, Misa Negra, Iyami Francisca i Virgen de Regla es una aproximació al univers en aquest cas cantat a capel.la que ens fa gaudir aquesta jove promesa.

Una cantant i compositora que ja ha escrit un parell de peçes per un grup cubà Alexander y Manos de Oro en el cd. Desde el Rincon editat per Picap.

Ha estudiat piano a la Escuela Vocacional de Santiago de Cuba, per després pasar a la Escuela Enrique Garcia Caturla estudiant flauta i composició. Té un brillant porvenir en el món del cant ja que té creativitat i potencial sonor.

Per més informació entra a la pàgina:youtube.es/elena manelain o si la voleu sentir enviu-me un e-mail a: sarquella(arroba)terra.es

Comments are closed.