CHE QUE VARA QUARTET – BOHEMIAN RHAPSODY

El quartet de trombons no es gaire usual en formacions, tant de música clàssica com de jazz, el perqué es ben fàcil no hi ha composicions per aquesta meva de formació, i sempre en de anar a fer versions o arrenjaments.

Bé però el dissabte dia 27 d’octubre vàrem tenir l’oportunitat de poder gaudir in situ de un quartet de trombonistes valencians que venien a presentar la peça famosa de Freddy Mercury el cantant de Queen: Bohemian Rhapsody, però a mé a més ens vàren acostar el seu univers sonor el del quartet de trombons.

Che que vara quartet són: Juan Carlos Matamoros, trombó tenor; David Pont, trombó tenor; Sergio García, trombó tenor i Juan José Martí, trombó baix.

El programa com ja he dit va ésser un petit recorregut per la música de quartet de trombons. Van començar amb Sonata per a quatre trombons de Daniel Speer (1636-1707) per seguidament tocar Quatour pour trombons de Pierre Max Dubois (1930-1995) i acabar amb una versió del Hey Jude de Paul McCartney (1942).

La segona part van tocar una Sonata de Domenico Gabrielli (1649-1690) per després tocar una selecció de peçes de Gershwin (1898-1937) amb el nom generic de A Portrait per després finalitzar amb l’apoteosic Bohemian Rhapsody del disc A Night at the Opera de Freddy Mercuri (1946-1991)

Comments are closed.