rolando luna trio

Com cada any La Fira CUBADISCO a La Habana ens dur quelcom d’interesant fa un mes vaig estar a La Habana, per poder veure de prop aquest fenomen que es el piansita Rolando Luna. De fet jo ja el coneixia per ver tocat amb la cantant Haila, però no sabia aquesta faceta seva la del jazz i realment vaig quedar parat. Es un pianista emergent que donarà molt que parlar ja que es l’únic cubà que ha estat invitat al prestigiós Festival de Jazz de Montreaux.

Va actuar amb el seu trio, al Museo de Bellas Artes de La Habana, con que jo i tinc amics cubans que saben lo que a mi m’agrada i vàren anar i realment vaig gaudir d’allò més.

Va començar el sol a piano tocant temes propis, per després atacar amb un estandar “Autumn Leaves” a trio, inmillorable. Però aqui no es va acabar va sortit a escena un saxofonista cubà que ell el va presentar i que segons ell, es veu que havia tocant amb lo milloret del món. Vàren tocar un tema seu per després tocar un tema del saxofonista Wayne Shorter. Per finalitzar va sortit una cantant coneguda que va interpretar un tema ja clàssic en el món dels standards de jazz “My Funny Valentine”. Un altre cop més vaig pader gaudir d’unes vacances al costat dels meus amics i també, poder tenir el privilegi d’escoltar aquest gran pianista Rolando Luna

Comments are closed.