Gorka Benítez, strings trio

Aquesta vegada era una formació gens convencional la que ens vàrem tenir ocasió de escoltar el divendres dia 17 de març de 2000 al Teatre Municipal de Banyoles dintre la programació de jazz de les Joventuts Musicals de Banyoles.

Gorka Benítez al saxo; Joan Abril a la guitarra i Daniel Pérez a la guitarra configuraven el GORKA BENÍTEZ, Strings trio una formació un pel atípica dins el panorama jazzistic, la característica més notable de la qual podria ser el seu repertori: Stevie Wonder, Ornette Coleman, Al Jarreau, Richie Beirach i temes propis. Una particularitat d’aquest trio és el seu discurs melòdic, que alguns va sorpendre.

Els components d’aquest trio amb un ampli curriculum musical ens varen fer gaudir en l’hora i mitja de un petit recorregut per tot l’univers sonor que imprimien el saxo i les dues guitarres. Van començar amb un tema seu per després interpretar un deliciós tema de Ornette Coleman, per després acabar amb el You are the sunshine of my life de Stevie Wonder i Time after time que la cantava la Cindy Lauper.

En aquesta actuació vàrem poder escoltar material del compact que acaben d’enregistrar i que compta amb les col.laboracions de la cantant Carme Canela i també del guitarrista Ben Monder. En definitiva jo el qualificaria com molt bo el concert de jazz que vàrem poder escoltar el divendres dia 17 de març al Teatre Municipal de Banyoles.

Comments are closed.