Moments Quartet

Presentació del C.D. “ORIGINALS MOMENTS”

El dia 8 de maig de 1999 al Teatre Municipal de Banyoles i a les 22:30 hores es presentava el segon C. D. de aquesta formació: MOMENTS QUARTET, que s’en diu ORIGINAL MOMENTS.

MOMENTS QUARTET el formen Lluís Esquadra al piano, Javier Juanco a la guitarra electrica, Toni Pujol al contrabaix i César Martínez a la bateria i en aquest compacte ens trobem les col-laboracions de Marta Lorenz a la flauta en el tema 2 i Alfons Carrascosa al saxo alt en el tema 8. Aquest C. D. ORIGINAL MOMENTS va està enregistrat als Estudis Musiclan d’Avinyonet de Puigventòs (Girona) al 7, 8 i 9 d’agost de 1998, i editat per Fresh Sound New Talent.

Van començar amb el tema DIES DE NENS I NENES composat per el propi Lluís Esquadra, una revisió més acurada que pas en el primer compacte que es titolava MOMENTS,per després passar a un tema bastant festiu ISLERO composat per el contrabaxista Toni Pujol, SWEET BOSSA una bossa-nova composada per el pianista Lluís Esquadra per tot seguit passar a un tema anomenat BRISAS de la pianista Isabel Membrilla per acabar amb un tema jo diria que un dels temes millors de la nit una peça composada per el guitarrista Javier Juanco G. T. B. una balada molt tranquila hi amb molt de “feeling”.

Varèn tocar amb molta técnica i amb molta frescura, coses imprescindibles per gaudir d’una vetllada de jazz. Cal esmentar que en aquest segon treball discrogràfic tots els temes son del propi quartet, que no passava el mateix amb el primer ja que quatre dels vuit temes eren standars. Cal afegir que la discogràfica és diferent potser aquesta amb més renom ja que Fresh Sound New Talent edita un ampli ventall de tota l’esfera jazzistica.

El dia 8 de maig varèm poder gaudir el Teatre Municipal de Banyoles, d’un quartet de les nostres contrades que fa bon jazz. Enorabona i que no para la música.

Opinió

Venien a presentar el segon compacte titolat ORIGINAL MOMENTS del quartet de jazz MOMENTS, jo l’havia escoltat així per sobre, però va ésser molt gratificant que podessim gaudir del compact en directe.

Malgrat una luxació que va patir el contrabaxista en Toni Pujol i que va ésser sustituit per el contrabaxista De la Vega molt brillantment i eren tots. El concert va anar de temes propis no incluinti un tema del pianista barceloní Lluís Vidal UN TOC DE GROC fora aquest tema tot va ésser de composicions própies del quartet, llevat de BRISAS que es composició de la pianista Isabel Membrilla.

Un concert el del dia 8 de maig per gaudir de bon jazz i d’aqui.

Comments are closed.