Bill Evans & Push

El dijous, 11 de novembre ens vam congregar el Espai 7.è Art (Cinemes Lauren) a les 11 de la nit per gaudir del saxofonista Bill Evans i la seva jazz-fussion, en un lloc atípic una discoteca.

BILL EVANS saxofonista que ha col-laborat en diversos treballs de Miles Davis, hi que ha estat amb l’onda de la fussion-music acostan-se amb els treballs de la Mahavisnhu Orchestra, Pat Metheny, beben del hip hop, però s’en fidel al jazz, ens va deleitar amb peçes que recordaven treballs de Pat Metheny barrejat amb sons completament “funky”.

Venien a presentar el seu darrer treball titol-lat TOUCH i la banda que l’acompanyava estava formada per Mitch Stein a la guitarra acustica i electrica, Henry Hey al piano i teclats, Tim Lefebvre, al baix electric i contrabaix i Lionel Cordew a la bateria.

Per el llarg de dos hores vàrem “passejar” per la nau musical de Bill Evans que tant tocant el saxo soprà, com el tenor és per mi un “crack” amb resolucions sorprenents, no és pas res d’estrany que s’el disputessin diferentes bandes.

El concert va ésser d’allò més vribran fen alusions a l’emprenta marcada per un altre trompetista Miles Davis, però jo destacaria fora de una o dues peçes de cort “Pat Metheny” tot l’ho altre més aviat tiran a “funky”.

Un encert això de potenciar el jazz a les nostres contrades i concretament a Girona.

Comments are closed.