Concert de música clàssica

El diumenge dia 31 d’octubre de 1999 al Teatre Municipal de Banyoles, organitzat per les Joventuts Musicals de Banyoles, hi va haver un magnífic Recital de piano a càrrec de la prestigiosa pianista letona (Russia) ILZE GRAUBIN. Nascuda a Riga és graduà amb les millors qualificacions de la mà de mestres tant prestigiosos com Dora Brawn i Nina Binatian a l’Escola de Música Especial per a nens amb talent, per després traslladar-se a Moscou ingressan al Conservatori Txaikovski on estudia primer amb Abraham Shatzkes i després amb el professor Jakob Flier.

El repertori que va interpretar va ésser en la primera part la famosa SONATA CLARO DE LUNA de Beethoven i les 10 PEÇES BUNTEBLATTER OP. 99 i el FANTASIESÜCKE OP. 11 de Schumann. En la segona part un pianista romantic Chopin amb la POLONESA NÚM. 1, EN DO SOST. m., NOCTURN en MiM, OP. 62, 5 MASURQUES, VALS en RE bemol M i BALADA NÚM. 4.

ILZE GRAUBIN va fer un recital de piano digne de les millors concertistes de clàssic, presentant tres compositors romàntics coneguts com són BEETHOVEN, SCHUMANN i CHOPIN amb una maestria i una técnica fora de dubtes.

Comments are closed.