MADDI OIHENART – EL CANT DE ZUBEROA

Va ésser un concert intimista i creatiu el que ens va oferir el passat Nadal a l’Auditori de l’Ateneu amb la inimitable veu de Maddi Oihenart, el piano de Juantxo Zeberio Etxetxipia i el contrabaix de Txema Garcés. També estava anuciat com a acompanyant el violoncel.lista Pello Ramirez que per problemes d’una grip no els va poder acompanyar, però això no va ser cap problema i tanmateix ho varen poder resoldre amb escreix.

Al llarg d’una hora varen anar desgranant i interpretant el seu acurat repertori, tot fent un repàs dels poetes, poetesses i músics bascosamb una especial i personalíssima posada en escena, barrejant amb els instruments tocs de jazz, fok i poesia.

Maddi Oihenart és una cantant que preserva la seva identitat i les seves arrels i que referma constantment a traves de la seva tant peculiar proposta musical.

Aquesta formació d’Euskadi venien a fer l’estrena a Catalunya del seu darrer treball, un CD anomenat Hari Biru (Elkar 2007), de cant tradicional amb creació comtemporània i que va deixar més que satisfet al públic assitent

Comments are closed.