LAS MIJAS: “DUENDE” A LA MURALLA

Era un llocideal, el Pati del Museu Arqueològic un espai idoni, per gaudir d’aquest grup de flamenc-fusió anomenat Las Migas.

Quatre integrants dels més variats estils i procedències: Palafrugell, Bretanya francesa, Sevilla i Berlin, però totes amb un nexe en comú: la música i el flamenc.

Las Migas són Silvia Pérez, cantant; Isalbelle Laudenbach, guitarra flamenca; Marta Robles, guitarra i Lisa Bause violí. Varen actuar amb tota la seva força i “alma” per fer-nos endinsar en el món del flamenc.

La prodigiosa veu de Silvia Pérez, va fer vibrar al públic assistent, arropada per les integrants que en tot moment varen saber imprimir el feeling i “l’alma” que el quartet requeria. Van fer-nos descobrir en una hora tot el que entranya de bellesa la música flamenca mesclada amb altres estils i interpretada  per interpréts tants dispars i diversos a l’hora però amb el clar afany de fer música amb “majúscules”.

Un altre encert de les Joventuts Musicals que, concert a concertens sorprenen amb la seva bona i variada programació musical.

Comments are closed.