FESTIVAL INTERNACIONAL “MATAMOROSON” SANTIAGO DE CUBA

En el Festival Internacional “Matamoroson” es va retre un merescut homenatge a Adalberto Alvarez en reconeixement a tota una vida musical a favor de Son. Les conductores d’aquest acte foren Nerys Reyes i Liliana Casanella, musicòlogues cubanes autores de la tesi musical sobre la figura de Adalberto Alvarez.

L’event va tenir lloc al Teatro Marti (amb invitació) i parafrasejant Don Quixot “El ingenioso hidalgo Don Quijote (EL ingenioso Caballero “Don Adalberto del Son) ens varen fer adonar de tot el que representa el Son i la rellevant figura d’Adalberto Alvarez, qui evidentment fou el protagonista de la vetllada sempre flanquejat pels seus músics i components de “Adalberto y su Son”.

Tots plegats varen fer una rememorança de la trajetòria d’Alberto, i de quan tocava a “Son 14” grup del que fou primer director i fundador abans de marxar a la Havana, on després formà el seu propi grup.

I també petit i gran recordatori en forma de cançó a Lazaro Rosalbal, “Tiburon” Morales i en especial al meu bon amic Leonardo Alexander (a qui vaig tenir al meu costat tot el concert)

Aixi dons, merescut i emotiu homenatge el que se li va retre a Adalberto Alvarez (després d’un any d’any d’ahver rebut el Premi Nacional de Música).

Comments are closed.