PA-GAG-NINI “L’humor i la música clàssica

La campanya Yllana de teatre i el prestigiós violinista libanés Ara Malakian ens varen dur al Teatre Municipal de Banyoles “PA-GAG-NINI” un espetacle de música clàssica en clau d’humor. Aquesta proposta que barreja l’humor amb la música culta té un molt bon atractiu, i és que es va fer palès en la seva actuació en un Teatre Municipal en que no hi cabia ni una agulla.

“PA-GAG-NINI” és una idea original del grup de teatre Yllana i del violinsta Ara Malikian i com no també del quartet de violins i violoncelque varen demostrar la seva técnica i el seu humor esbojarrat amb peçes com Rapsodia n.º 3 Op 1 del cuartet Pagagnini per a sis instruments, i en el que varen baixar al públic i varen escollir a dues persones a l’atzar per intervenir en el gag.

El programa era d’allò més ric amb peces de Pablo Sarasate, Manuel de Falla, Luigi Bocherini, Johan Pachelbel, Sigeru Umebayshi, Wolfang A Mozart, Federic Chopin, Nicolo Paganini i Serge Gainsbourg, tot mesclat amb “riffs” de “heavy metal” i  tocs de música pop i rock genialment interpretada

Comments are closed.