EN EL RINCON CON… ALEXANDER Y MANOS DE ORO

Aqui ens arriba el genui “sabor cubano” de la mà de Alexander y Manos de Oro una agrupació de Santiago de Cuba que l’edita la discografica PICAP, una aposta per descrubir nous talents de la illa caribenya.

El grup fou fundat a Santiago de Cuba el l’octubre del 2000, i pertany al catàleg de excel.lència del Instituto Cubano de la Música. Ha participat amb varios concerts nacionals i internacionals, amb un ampli repertori de música ballable i de concert.

Els seus integrants són: Leonardo Walter Alexander Carter, pianista i director; Yobel Fuentes Delis, percussió cubana; Elizabeth Portuondo Torres i Ednar Bosch, cantants; Amilcar Ortiz Vicay, trompeta; Nidia Ferrer Limonta, trombó i cantant; Carlos Rafael Bolivar Lovaina, baix; Alfredo Masó Pérez, violí i Ariel Teixidor Hernández bongó.

El compacte s’en diu EN EL RINCON CON… perquè es allà aha on actuen cada nit.

12 temes que configuren la àmplia amalgama de sons que aqui a Santiago podem gaudir. Desde afro, a son a bachata a pregon a bolero, tot un compendi perquè no us deixi desebuts. Cal escoltar amb atenció No quiero que me llames de noche, Te extraño amor i Amor amigo dues composions de una jove que promet molt ella es diu Elena Alexander Matos. Una bona aposta per aquest segell discogràfic que ens fa descubrir tot lo de Cuba. PICAP

Comments are closed.