El “duende” de David Cortés

Quartet flamenco de David Cortés

El divendres 17 de febrer, es va congregar al Teatre Municipal amb el cartell de Quartet Flamenc de David Cortés un jove cantaor que ja ha assolit la maduresa artística amb el flamenco, flanquejat per tres músics: David Coll guitarrista banyolí que s’ha format en el Conservatori Superior de Música del Liceu amb la tutela del mestre Manuel Granados, obtinguen el titol de superior de guitarra flamenca, Ignasi Hernández, percussionista amb una dilatada experiència musical, en el camp de la música afrocubana, brasilera i flamenca i Narcis Laguarda violista de formació clàssica, però ha frecuentat els àmbits de la música tradicional i flamenca.

Hem sembla una aposta molt bona programar altres músiques, sense deixar de banda la clàssica i el jazz, pero aqui ens va fer palès una vegada més que el públic s’ho va pasar d’ellò més bé, la música com tot art ets nascuda del sentiment, la creativitat i la inspiració.

Ens varen regalar uns fandangos, unes buleries, unes guajiras, i unes “soleás” que varen fer entusiasmar el públic asistent. Una bona fusió entre el violí i la guitarra. Un bon encert de les Joventuts Musicals de Banyoles.

Comments are closed.