Trio Amandi

Dins el cicle de la Xarxa de Música i Jazz a Catalunya, les Joventuts Musicals de Banyoles, vàren programar un concert de música clàssica a càrrec del Trio Amandi un dels pocs en el seu gènere, que es va formar amb el propòsit de difondre un repertori escrit per aquest tipus de formació, molt ric i gairebé inèdit.

El TRIO AMANDI el composen: David Murgadas a la guitarra; David Riba a la flauta travessera i Marta Riba a la viola. Un trio bastant atípic ja que no es solen trobar formacions similars.

La primera part van interpretar dos arranjaments per aquest trio ja que el Trio-sonata BWV 529 en Re M i el Trio-sonata BWV 530 en Sol M de J.S. Bach varen estar composades inicialment per orgue. Això fa que quedi amb aquest trio un pel apagat, ja que no es l’instrument per el qual està escrit.

La segona part va pasar algu per l’estil l’original havia està inicialment per violí, viola i violoncel, o sigui que el instruments llevat d’un la viola, tots els altres no corresponien, la peça amb qüestió era la Serenata Op. 8 de L. Beethoven.

Als assistents varen poder gaudir previ pagament d’un compacte el primer enregistrament de la MÚSICA GALANT DEL SEGLE XIX, amb el segell Ars Harmonica.

Comments are closed.