Dusminguet

Divendres, 13 d’agost de 1999, primer dia de les Festes d’Agost, nit de festa i follia amb DUSMINGUET la gresca estava asegurada, ja que el grup està molt ben considerat entre els grups que fan música-fussió.

DUSMINGUET el formen: teclats, acordió diatonic, baix elèctric, guitarra elèctrica, bateria, percussions i veus, tots ells de La Garriga formen un septet amb molta professionalitat i gran coneixença de les fussions, tant sigui rumba, cumbia, son i sardana. El concert va començar a les 24:00 a les a Rodes ple de gom a gom i a amb un ambient de festa, ja que era festa a Banyoles; DUSMINGUET va ençetar el recital amb una bona dosi del rumba-fussió per després continuar amb peçes estil cumbia, entremenclan temes “afrançasats”, de sardana i peçes de “son”.

DUSMINGUET és una formació que mesclen tota la música de mestissatge, enriquin-nos amb tots de fussions i ritmes que fan més alegre la vida, un bon aplaudiment per haver-nos fet gaudir un altre cop (ja que no era la primera vegada que venien) i així fer-nos passar un bon inici de les Festes d’Agost.

Comments are closed.