15.è FESTIVAL DE JAZZ DE BANYOLES – ELECTRIK CONSORT

Com a cloenda del 15.è Festival de Jazz i organitzat per les Joventuts Musicals de Banyoles vàrem poder assistir al Teatre Municipal de Banyoles al concert del trio “Electrik Consort”, una proposta musical que ens ofereix una curiosa mescla de jazz-fusió-antigua.

“Electrik Consort” són una formació de músics experimentats i amb intruments de diversa procedència: Adrià Grandia, viola de roda, Nan Mercader, bateria, percussions i programacions, i com a instrument original l’stick (una mena e guitarra horitzontal i baix incorporats) o sigui un instrument de 10 cordes amb “loops sequènciadors”incorporats, tocat per l’argentí Guillermo Cides.

Vna fer un recital divertit i creatiu, que ens oferien temes de collita pròpia i d’altres compositors del segle XVII, vorejant en cada una de les composicions tot el seu món creatiu. No cal dir que va ser una propostadiferent ja que no haviem sentit res igualamb aquest formattant peculiar i insòlit en que fusiona els sons tant diferents de la viola de roda, l’stick i la percussió.

Una aventura musicalde resultats imprevisibles, el qual va ésser molt reconfortant, dinàmic i alhora diferent.

Comments are closed.