JORDI BONELL – “BON JAZZ”

El passat mes d’octubre, al Teatre Municipal de Banyoles va tenir lloc l’actiuació del guitarrista de jazz Jordi Bonell i el seu trio, en el que el guitarrista va presentar “Agua Madre”. Aquest era el programa que s’havia anunciat prèciament però el haver de ser canviat el bateria Roger Blavia per un bateria noruec, varen optar per oferir-nos una selecció dels estàndards més coneguts que en jazz són com “l’abecedari de la llengua”.

Es varen presentar i pel llarg d’una hora i mitja de brillant concert ens varen fer delectar amb boleros, estàndards, peces de collita pròpia, amb una gran destresa, domini i creativitat de tots els components.

El guitarrista Jordi Bonell, no havia actuat ami a Banyoles, i això fa que l’encert sigui encara més gran a l’hora de programar músics jqa consolidats i amb una àmplia i merescuda reputació. En definitiva: un músic de la seva trajectòria i prestigi no ens dl podiem perdre.

Els assistents al concert vàrem poder gaudir d’allò més amb “BON JAZZ” amb majuscules, i saber que és bo programar gent d’aquesta encertada qualitat musical

Comments are closed.